Københavns Vinfestival

Søndag den 19. Juni kl. 12-18
I Brøndsalen ved Frederiksberg Have

Er du udstiller? Klik her
Entusiastiske vinimportører står klar med udskænkning af smagsprøver og giver dig viden om oprindelse, terroir og dyrkningsmetoder.
Find dine favoritter til en sommerdag med grillen og få efterfølgende leveret vinene på din bopæl.

Du kan smage mere end 300 vine og delikatesser for en pris på kun kr. 250 i forsalg eller kr. 300 i døren.
Der udleveres smageglas og katalog ved indgangen, hvorefter du har fri adgang til herlighederne.

Dagens program

 

  • 12:00 Københavns Vinfestival slår portene op
  • 12:00 – 14:30 1. session
  • 14:30-15:30 pause
  • 15:30 – 18:00 2. session
  • 17:00 Konkurrencen om bedste rød-, hvid- og rosévin slutter
  • 17:30 Vinderne offentliggøres, hvorefter der trækkes lod blandt gæsterne om 3 x 2 fl. vin *)
  • 18:00 Københavns Vinfestival slutter

Køb billetter her

Københavns Vinfestival opdeles i 2 sessioner:

 

  1. Session kl. 12:00 – 14:30
  2. Session kl. 15:30 – 18:00

Der afholdes en konkurrence blandt publikum om bedste rødvin, hvidvin og rosévin. Der uddeles 3 præmier á 2 fl. i hver kategori.

Køb billetter her

*) vindere der ikke måtte være tilstede bliver kontaktet og får leveret vinene efterfølgende.
Udstillerliste

  • Crimewine I/S
  • AmericanWineCorner
  • Alth IVS
  • Vinbutikken.dk ApS
  • Syd Afrika Vinimport
  • Vin fra Frankrig
  • Elitevin ApS
  • The easy Company ApS
  • Nur Wein – Tysk Vinimport
  • MwineM
  • PinotageShoppen
  • Rungsted Vin
  • GoVinum
  • FineWine A/S
  • Vinhuset Les Cépages
  • VIN & MUSIK I/S
  • Vinspot ApS
  • LE BON GOÛT ApS
  • Anatolien Vinimport
  • Stuhr Import
  • Le Gourmand ApS
  • California Wine ApS

Tilbud på brunch/lunch eller aftenmenu + billet til København Vinfestival

I Allégade 10’s smukke omgivelser tilbydes brunch/lunch eller grillaften + entrébillet til Københavns Vinfestival for i alt kr. 399 – SPAR op til kr. 50 og få en storslået brunch/lunch eller grillaften med i købet.

Allégade 10’s brunch kl. 10-12 / lunch kl. 12-15:30 består af:

Gl. Dansk, Jägermeister og Nielsen bitter – Franskbrød, rugbrød, rundstykker og wienerbrød – Kryddersild m/ kapers – Marineret sild m/ karry dressing – Røget laks m/ slikasparges – Skinke m/italiensk salat – Valnøddesalami m/ marineret hvidløg – Kalkunsalami og scorizo – Lufttørret skinke m/ melon – Sprødstegt bacon, cocktailpølser og røræg – Lun leverpostej m/ bacon og champignon – Amerikanske pandekager m/ sirup – Mild ost og bondebrie m/ peberfrugt, kiks og druer – Græsk yoghurt m/ müsli – Diverse syltetøj – Frisk frugt, kaffe, the og chokolade – Æble-, ananas-, tomat- og appelsinjuice.

Om aftenen fra kl. 18-21 er der Grillbuffet m. oksefilet, kylling, lammeculotte, nakkekam, frankfurter & chili pølser, kartoffelbåde, flødekartofler, ris, feijão (sorte bønner), 7 forskellige salater samt bearnaise & rødvins sauce

Køb billetter her

Om Brøndsalen

Brøndsalen er opført i 1885 og tegnet af arkitekt P.C. Bønecke, der også har tegnet Palmehuset i Botanisk Have. Haveselskabet betingede sig, at bygningen blev opført i stil med et orangeri, så den passede til omgivelserne.

Bygningen blev oprindeligt – som navnet antyder – bygget til borgerskabets indtagelse af særlig sundt kildevand, med en efterfølgende promenade i haven.

Brøndkuren foregik fra kl. 5 til kl. 9 hver morgen, hvorefter bygningen stod til Haveselskabets disposition. I 1909 overtog Haveselskabet derfor Brøndsalen fuldt ud og kunne nu benytte salen til udstillinger og andre aktiviteter for Haveselskabets medlemmer.

Bygningen er fredet og med de store vinduer og den åbne gårdsplads, kan kreativiteten udfordres.

Brøndsalen tilhører de DET KGL. DANSKE HAVESELSKAB – verdens anden ældste haveselskab

Køb billetter her