Om Rejseklubben

 

The Easy Travellers” er det nye navn for “Brødrenes Rejseklub” anno 2016

LIDT OM DET HISTORISKE: “Brødrenes Rejseklub” har eksisteret i mere end 25 år. Rejseklubben udspringer fra Dansk Broder Orden, hvor brødrene og deres hustruer samt familie og venner i en snæver kreds har udgjort fundamentet i rejseklubben. Den har koncentreret sig om busrejser og har gennem årene været vidt omkring i Europas lande.

LIDT OM DET AKTUELLE: Svend Leth-Møller og The Easy Company ApS med binavnet The Easy Travellers ApS viderefører og udvider aktiviteterne i følgende regi:

SALG OG REJSELEDER: Svend Leth-Møller, The easy Company/The easy Travellers ApS, CVR-nr. 18113996
TEKNISK REJSEARRANGØR: Vejle Turisttrafik ApS, CVR-nr. 35388311, medlem af Rejsegarantifonden reg. nr. 2476

LIDT OM DET FREMTIDIGE: The easy Travellers har en vision om at tilbyde seniorer på spændende og afslappende ferieoplevelser med indhold – ikke hæsblæsende rejser fra sted til sted, ikke lang daseferie i strandkanten og heller ikke i et natteliv med tju-hej-hvor-det-går. Til gengæld skal vi have det rart, møde nye mennesker og dele oplevelser sammen.

The Easy Travellers arrangerer rejser, hvor både sjæl og legeme kan følge med. Det være sig med bus, fly eller på vandet – alt efter forholdene.

 

Vi byder alle rejselystne velkommen!

Tilmeld dig rejsen til Ghana nu

Rejser

 

The easy Company har planlagt følgende rejser:

Bustur til Slovenien i august er under forberedelse

Foreløbigt program Lørdag den 14. august Udrejse med overnatning i Tyskland Søndag den 15. august Ankomst til Slovenien om aftenen Mandag den 16. august Sightseeing Tirsdag den 17. august Sightseeing Onsdag den 18. august Sightseeing Torsdag den 19. august Fridag...

læs mere

FØLG OS PÅ