JuleVinmesse på d’Angleterre

Et eventyr for alle der drikker vin.

Nu er du sammen med venner og familie inviteret indenfor til et par eventyrlige timer på det stemningsfulde hotel d’Angleterre i København, der igen i år danner rammen om The easy Companys JuleVinmesse.

Danmarks dygtigste vinimportører deler ud af smagsprøver og gode historier, og der bliver rig lejlighed til at opleve både stillevine, boblevine og hedvine fra bl.a. Italien, Frankrig, Spanien, Australien, Californien, Chile og Argentina. Dertil kommer delikatesser og vintilbehør. Uanset om du er vinkender eller novice, er der både tips & tricks, gode tilbud og masser af stemning at komme efter.

Åbningstider og pris

Lørdag 18. november

Første session kl. 14:00-16.30

Pause

Anden session kl. 17:30-20:00

Pris kr. 300,- pr. person/session inkl. katalog

Tilkøb en god middag – og benyt lejligheden til at ses inden jul.

Vil I gøre lidt ekstra ud af dagen, eller har I noget at fejre så benyt vores tilbud, og nyd en god middag før eller efter vinsmagningen til særdeles favorabel pris. Bestil billetter og se mere nedenfor.

Lunch kl. 12 på restaurant Koefoed består af 5 spændende julemadder til en pris af i alt kr. 575 inkl. efterfølgende vinsmagning på d’Angleterre kl. 14:00-16:30.

Dinner kl. 18 på restaurant l’Alsace består af Salade gourmandise skaldyr og husets terrine de foie gras, Tounodos rossini, oksemørbrad med gemüse og rødvinssauce efterfulgt af Tarte aux citron, klassisk citrontærte bagt med marengs og serveret med vanilleis til en pris af i alt kr. 700 inkl. forudgående vinsmagning på d’Angleterre kl. 14:00-16:30.

Souper kl. 21 på restaurant l’Alsace består af Bisque d’homard, hummercremesuppe med porreringe og hummerkød og Tounodos rossini, oksemørbrad med gemüse og rødvinssauce til en pris af kr. 650 inkl. forudgående vinsmagning på d’Angleterre kl. 17:30-20:00.