Fantastisk vinsmagning i naturskønneomgivelser

Hvad? Københavns Vinfestival
Hvornår? 30. marts 2019 – Kl. 14.00-19.30
Hvor? Frederiksberg Have i hjertet af Frederiksberg– Frederiksberg runddel 1, indkørsel ad Pile Allé 14 v/Restaurant Josty, 2000 Frederiksberg
Hvad koster det? Billetterne koster i forsalg 250 kr. + gebyr og kan købes ved ankomst til 300 kr.

Igen i år er der lagt i ovnen til en oplevelse af et vinarrangement, når Københavns Vinfestival holdes. Her kan vinentusiaster tage deres familie og venner med til en vinsmagning i grønne omgivelser i Frederiksberg Have. I får her muligheden for at smage på en masse rød-, hvid-, eller rosévin, og der vil selvfølgelig også være forfriskende champagne.

Udover at smage på vinene får du også mulighed for at følge med i blomstrende nye vinhuse og nye årgange fra alverdens lande.

Der vil traditionen tro blive afholdt en konkurrence, hvor sommerens bedste vin kåres i kategorierne rødvin, hvidvin og rosé. Din stemmeseddel får du ved indgangen, når du ankommer. Vinderne af sommerens bedste vin bliver afsløret klokken 19.

Med til vin hører der også noget lækkert mad. I år tryller smørrebrødsjomfruen Heidi fra ”Heidis forårshapsere”, og der er mulighed for at tilkøbe lækkert smørrebrød under hele arrangementet til en rimelig pris.

Foreløbig udstillerliste:

FirmaHjemmeside
Five Clover Wines ApS
Fiasco-vine ApS
Cold Hand Winery
Sømod Vine I/S
Bacchus Vinimport
Modavi ApS
Elitevin ApS
Wine Guys ApS
WinePoint ApS
Philip Morris ApS
In Wine We Trust
PinotageShoppen
Agger VIN
Taste of Albania IVS
Philipson Wine

Der er parkeringsforhold samt bus og metro i nærheden – med andre ord, er der ingen undskyldning for ikke at møde op til et arrangement med hygge og vin i topklasse. Der er et begrænset antal billetter tilgængelig. Gå ikke glip af årets vinsmagning. Book din billet allerede i dag!

Vi glæder os til at se jer!